Vanillylacetone

製品コードS2371 バッチS237101

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化学情報

 Chemical Structure Synonyms NSC 15335 Storage
(From the date of receipt)
3 years -20°C powder
1 years -80°C in solvent
化学式

C11H14O3

分子量 194.23 CAS No. 122-48-5
Solubility (25°C)* 体外 DMSO 38 mg/mL warmed with 50ºC water bath (195.64 mM)
Ethanol 38 mg/mL (195.64 mM)
Water 10 mg/mL warmed with 50ºC water bath (51.48 mM)
* <1 mg/ml means slightly soluble or insoluble.
* Please note that Selleck tests the solubility of all compounds in-house, and the actual solubility may differ slightly from published values. This is normal and is due to slight batch-to-batch variations.

溶剤液(一定の濃度)を調合する

生物活性

製品説明 Vanillylacetone (NSC 15335) is similar in chemical structure to other flavor chemicals such as vanillin and eugenol and is used as a flavor additive in spice oils and in perfumery to introduce spicy aromas. Vanillylacetone (Zingerone) alleviates oxidative stress and inflammation, down-regulates NF-κB mediated signaling pathways. Zingerone acts as an anti-mitotic agent, and inhibits the growth of neuroblastoma cells.
in vitro

Vanillylacetone is similar in chemical structure to other flavor chemicals such as vanillin and eugenol. It is used as a flavor additive in spice oils and in perfumery to introduce spicy aromas. Fresh ginger does not contain vanillylacetone; cooking the ginger transforms gingerol, which is present, into vanillylacetone through a retro-aldol reaction. Vanillylacetone is likely the active constituent responsible for the antidiarrheal efficacy of ginger. [1]

プロトコル(参考用のみ)

長期の保管のために-20°Cの下で製品を保ってください。

人間や獣医の診断であるか治療的な使用のためにでない。

各々の製品のための特定の保管と取扱い情報は、製品データシートの上で示されます。大部分のSelleck製品は、推薦された状況の下で安定です。製品は、推薦された保管温度と異なる温度で、時々出荷されます。長期の保管のために必要とされてそれと異なる温度で、多くの製品は、短期もので安定です。品質を維持するが、夜通しの積荷のために最も経済的な貯蔵状況を用いてあなたの送料を保存する状況の下に、製品が出荷されることを、我々は確実とします。製品の受領と同時に、製品データシートの上で貯蔵推薦に従ってください。