Iso-Steviol

製品コードS3905 バッチS390501

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化学情報

 Chemical Structure Synonyms N/A Storage
(From the date of receipt)
3 years -20°C powder
1 years -80°C in solvent
化学式

C20H30O3

分子量 318.45 CAS No. 27975-19-5
Solubility (25°C)* 体外 DMSO 63 mg/mL (197.83 mM)
* <1 mg/ml means slightly soluble or insoluble.
* Please note that Selleck tests the solubility of all compounds in-house, and the actual solubility may differ slightly from published values. This is normal and is due to slight batch-to-batch variations.

溶剤液(一定の濃度)を調合する

生物活性

製品説明 Isosteviol (ISV) is mainly obtained by acid hydrolysis of stevioside, the sweet food additive extracted from the plant Stevia Rebaudiana Bertoni (Bertoni). It possesses various biological activities including anti-hyperglycemic, anti-hypertensive, anti-tumor, anti-inflammatory, and antioxidant effects.
in vivo Isosteviol (ISV) improves glucose and insulin sensitivity, lowers plasma triglycerides, lowers weight in diabetic KKAy mice, and markedly changes the gene expression profile of key insulin regulatory genes. ISV has a high bioavailability and a potent insulinotropic effect[1].

プロトコル(参考用のみ)

細胞アッセイ 細胞株 INS-1E Cells
濃度 0.1 μM
反応時間 72 h
実験の流れ NS-1E cells are seeded in 96-well plates at a density of 3 × 104 cells/well in 100 μL medium. The cells are allowed to adhere overnight. Thereafter, they are treated and cultured with different concentrations of glucose, palmitic acid, and leucine with/without 10−7 M ISV or 10−7 M Glucagon-like peptide-1 (GLP-1). After 72 h, the number of dead cells in each well is calculated using a fluorometric assasy kit based on the cell lysis and staining method.

長期の保管のために-20°Cの下で製品を保ってください。

人間や獣医の診断であるか治療的な使用のためにでない。

各々の製品のための特定の保管と取扱い情報は、製品データシートの上で示されます。大部分のSelleck製品は、推薦された状況の下で安定です。製品は、推薦された保管温度と異なる温度で、時々出荷されます。長期の保管のために必要とされてそれと異なる温度で、多くの製品は、短期もので安定です。品質を維持するが、夜通しの積荷のために最も経済的な貯蔵状況を用いてあなたの送料を保存する状況の下に、製品が出荷されることを、我々は確実とします。製品の受領と同時に、製品データシートの上で貯蔵推薦に従ってください。