Rebaudioside A

製品コードS3796 バッチS379601

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化学情報

 Chemical Structure Synonyms Reb A, Glycoside A3, Stevioside A3 Storage
(From the date of receipt)
3 years -20°C powder
1 years -80°C in solvent
化学式

C44H70O23

分子量 967.01 CAS No. 58543-16-1
Solubility (25°C)* 体外 DMSO 40 mg/mL (41.36 mM)
* <1 mg/ml means slightly soluble or insoluble.
* Please note that Selleck tests the solubility of all compounds in-house, and the actual solubility may differ slightly from published values. This is normal and is due to slight batch-to-batch variations.

溶剤液(一定の濃度)を調合する

生物活性

製品説明 Rebaudioside A (Stevia Extract, Reb A, Glycoside A3, Stevioside A3), an natural sweetening ingredient extracted from the stevia leaf, is used in powder or liquid form to heighten sweetening intensity and improve taste.
in vitro

Rebaudioside A potentiates glucose-stimulated insulin secretion on MIN6 cells. It does not shange intracellular cAMP level of isolated mouse islets. Rebaudioside A modulates the effect of glucose on insulin secretion via indirect inhibition of the KATP channels, thereby allowing β cells to depolarize and generate action potentials, events that are important for glucose-stimulated insulin secretion[1].

プロトコル(参考用のみ)

細胞アッセイ 細胞株 MIN6 cells
濃度 10-13 to 10-7 μM
反応時間 60 min
実験の流れ

After 30 min of preincubation with Krebs-Ringer bicarbonate buffer without glucose, cells are exposed to the indicated conditions for 60 min; the solution is then collected and subjected to radioimmunoassay for the detection of insulin levels.

長期の保管のために-20°Cの下で製品を保ってください。

人間や獣医の診断であるか治療的な使用のためにでない。

各々の製品のための特定の保管と取扱い情報は、製品データシートの上で示されます。大部分のSelleck製品は、推薦された状況の下で安定です。製品は、推薦された保管温度と異なる温度で、時々出荷されます。長期の保管のために必要とされてそれと異なる温度で、多くの製品は、短期もので安定です。品質を維持するが、夜通しの積荷のために最も経済的な貯蔵状況を用いてあなたの送料を保存する状況の下に、製品が出荷されることを、我々は確実とします。製品の受領と同時に、製品データシートの上で貯蔵推薦に従ってください。