Olive oil

製品コードE0505 バッチE050501

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化学情報

 Chemical Structure Synonyms Storage
(From the date of receipt)
2 years -20°C liquid
化学式
分子量 CAS No. 8001-25-0
Solubility (25°C)* 体外
* <1 mg/ml means slightly soluble or insoluble.
* Please note that Selleck tests the solubility of all compounds in-house, and the actual solubility may differ slightly from published values. This is normal and is due to slight batch-to-batch variations.

生物活性

製品説明 Olive oil comes from the fruits of Olea europae trees with a beneficial effect on human health, including the antioxidant activity and anti-inflammatory activity when olive oil is in regular diet.
in vitro

Among the polyphenols of olive oil, oleuropein, hydroxytyrosol, and resveratrol possess marked antioxidant activity and reduce monocytoid cell adhesion to stimulated endothelium, as well as vascular cell adhesion molecule-1 (VCAM-1) mRNA protein expression, which is proved to be related to NF-kB and activator protein-1.[1]

プロトコル(参考用のみ)

細胞アッセイ 細胞株 Human umbilical vein endothelial cells (HUVECs)
濃度 1, 5, 15, 30, 45, 60, 75 μM
反応時間 30 min
実験の流れ

The polyphenols of olive oil are added to tissue culture medium for 30 minutes at various concentrations, after which VCAM-1 expression is induced by the addition of LPS at 1 μg/mL for a further 16 h.

長期の保管のために-20°Cの下で製品を保ってください。

人間や獣医の診断であるか治療的な使用のためにでない。

各々の製品のための特定の保管と取扱い情報は、製品データシートの上で示されます。大部分のSelleck製品は、推薦された状況の下で安定です。製品は、推薦された保管温度と異なる温度で、時々出荷されます。長期の保管のために必要とされてそれと異なる温度で、多くの製品は、短期もので安定です。品質を維持するが、夜通しの積荷のために最も経済的な貯蔵状況を用いてあなたの送料を保存する状況の下に、製品が出荷されることを、我々は確実とします。製品の受領と同時に、製品データシートの上で貯蔵推薦に従ってください。