Tea polyphenol

製品コードS5104 バッチS510401

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化学情報

 Chemical Structure Synonyms N/A Storage
(From the date of receipt)
3 years -20°C powder
1 years -80°C in solvent
化学式
分子量 CAS No. 84650-60-2
Solubility (25°C)* 体外 DMSO 100 mg/mL
Water 100 mg/mL
Ethanol 100 mg/mL
* <1 mg/ml means slightly soluble or insoluble.
* Please note that Selleck tests the solubility of all compounds in-house, and the actual solubility may differ slightly from published values. This is normal and is due to slight batch-to-batch variations.

生物活性

製品説明 Tea polyphenols are chemical compounds such as flavanoids and tannins found naturally in tea. Several biological properties have been associated to tea polyphenols (TP), including antioxidant, anti-carcinogenic and antimicrobial activities.
in vitro Tea polyphenols are known as catechins. The catechins are subject to extensive biotransformation including methylation, glucuronidation, sulfation and ring-fission metabolism. (−)-epigallocatechin gallate (EGCG) is the major catechin in tea. Among tea catechins, EGCG is most effective in reacting with most reactive oxygen species[1].
in vivo The potential health effects of Tea polyphenols (catechins) depend on the amount consumed and on their bioavailability. Following oral administration to rats, tea catechins are absorbed intestinally. They are rapidly and extensively metabolized in rats[1].

プロトコル(参考用のみ)

Selleckの高級品が、幾つかの出版された研究調査結果(以下を含む)で使われた:

Tea polyphenol protects against cisplatin-induced meiotic defects in porcine oocytes [ Aging (Albany NY), 2019, 11(13):4706-4719] PubMed: 31301169

長期の保管のために-20°Cの下で製品を保ってください。

人間や獣医の診断であるか治療的な使用のためにでない。

各々の製品のための特定の保管と取扱い情報は、製品データシートの上で示されます。大部分のSelleck製品は、推薦された状況の下で安定です。製品は、推薦された保管温度と異なる温度で、時々出荷されます。長期の保管のために必要とされてそれと異なる温度で、多くの製品は、短期もので安定です。品質を維持するが、夜通しの積荷のために最も経済的な貯蔵状況を用いてあなたの送料を保存する状況の下に、製品が出荷されることを、我々は確実とします。製品の受領と同時に、製品データシートの上で貯蔵推薦に従ってください。